Kattoturvatuotteet katollesi asennettuna Keravalta

Oletko tullut ajatelleeksi, että katolta omia aikojaan putoava lumi voi aiheuttaa todellisen vaaran ohikulkijoille? Onko tulipalon sattuessa poistumistiet turvattu asianmukaisilla tikkailla? Haluathan varmistaa, että talosi tai kiinteistösi katolla on turvallista käydä ja työskennellä?

Erilaiset kattoturvatuotteet ja lisäosat muodostavat yhdessä katteen kanssa käytännöllisen ja turvallisen katon. Meiltä saat monipuoliset kattoturvatuotteet talosi tai kiinteistösi katolle asennettuna, Keravalta aina koko Uudenmaan alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattoturvatuotteet kotisi ja kiinteistösi käyttäjien turvaksi

Jotta katolla käyminen ja työskentely olisi turvallista, on kerrostalojen, liikekiinteistöjen ja omakotitalojen katoilla syytä olla asianmukaiset tikkaat, turvakiskot ja lumiesteet. Meiltä saat katollesi asennettuna:

  • Lumiesteet
  • Kattosillat
  • Talotikkaat
  • Turvakiskot
  • Piipunhatut

Asennus ammattilaisilta, hyviä neuvoja kaupan päälle

Katto- ja peltitöiden ammattilaiset Jussin Peltipajalta asentavat kattoturvatuotteet kohteisiin. Samalla asiakkaat saavat arvokkaita neuvoja katon oikeasta ylläpidosta ja käsittelystä. Suoritamme myös laajoja rakennuspeltitöitä sekä asennamme mm. huippulaadukkaita konesaumakattoja.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt, yritykset, kunnat ja kaupungit sekä yksityisasiakkaat. Tutustu referenssitöihimme, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy myös lumenpudotuspalveluamme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Palveluistamme saa kotitalousvähennystä

Lue lisää »

Kerro meistä kavereillesi