Konesaumakatto ammattilaisen asentamana Keravalta

Jos mietit vielä kattovalintaa taloosi tai kiinteistöösi, kannattaa tutustua konesaumakaton etuihin.

Konesaumakatto on kattojen ehdotonta parhaimmistoa. Asennamme kestävät ja laadukkaat konesaumakatot Keravalla ja koko Uudellamaalla. Lue lisää konesaumakatosta ja ota yhteyttä meihin!

Konesaumakatto on peltikattojen ehdoton ykkönen!

Konesaumakatto on konesaumattu peltikatto, jonka peltirivit saumataan toisiinsa kiinni siten, ettei valmiiseen kattoon tule ainuttakaan reikää. Myös kaikki läpiviennit, kuten savupiiput, kattosillat, tikkaat ja lumiesteet kiinnitetään katon pystysaumoihin katetta rikkomatta. Tämä tekee katosta takuuvarmasti vesitiiviin, pitkäikäisen ja helppohoitoisen!

Konesaumakatto näyttää hyvältä, ja on muokattavissa hyvin monimuotoisille katoille.

Konesaumakaton materiaali pelti on kestävä ja helppohoitoinen. Se pysyy helpommin puhtaana kuin monet muut kattomateriaalit, sillä siihen ei kerry samalla tavalla roskia, likaa ja sammalta kuin muihin materiaaleihin. Tarvittaessa peltikatto on kuitenkin myös helppo pestä. Konesaumakatto on myös hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras!

Konesaumakaton asentaa kattotöiden ammattilainen

Hyvä ja kaunis konesaumakatto saadaan aikaan ammattilaisen tekemällä asennuksella ja laadukkailla materiaaleilla. Käytämme kattotöissä kotimaisen Ruukin ja ruotsalaisen SSAB:n korkealaatuisia peltejä, joilla on pitkät takuuajat. Laadukkailla materiaaleilla ja pitkällä kokemuksella ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sinulle kauniin, kestävän ja laadukkaan katon. Tutustu referenssitöihimme ja tilaa pitkäikäinen konesaumakatto meiltä!

Kattojen tekemisen ja saneerausten ohella tarjoamme myös muita peltisepälle kuuluvia töitä ja erilaisia rakennuspeltitöitä. Tutustu muihin rakennuspeltitöihimme sekä kattoturvatuotteisiimme.

Kysy myös lumenpudotuspalveluamme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Palveluistamme saa kotitalousvähennystä

Lue lisää »

Kerro meistä kavereillesi