Kattoturvatuotteet katollesi asennettuna Keravalta

Oletko tullut ajatelleeksi, että katolta omia aikojaan putoava lumi voi aiheuttaa todellisen vaaran ohikulkijoille? Onko tulipalon sattuessa poistumistiet turvattu asianmukaisilla tikkailla? Haluathan varmistaa, että talosi tai kiinteistösi katolla on turvallista käydä ja työskennellä?

Erilaiset kattoturvatuotteet ja lisäosat muodostavat yhdessä katteen kanssa käytännöllisen ja turvallisen katon. Meiltä saat monipuoliset kattoturvatuotteet talosi tai kiinteistösi katolle asennettuna, Keravalta aina koko Uudenmaan alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KATTOTURVATUOTTEET KOTISI JA KIINTEISTÖSI KÄYTTÄJIEN TURVAKSI

Jotta katolla käyminen ja työskentely olisi turvallista, on kerrostalojen, liikekiinteistöjen ja omakotitalojen katoilla syytä olla asianmukaiset tikkaat, turvakiskot ja lumiesteet. Meiltä saat katollesi asennettuna:

 • Lumiesteet
 • Kattosillat
 • Talotikkaat
 • Turvakiskot
 • Piipunhatut

ASENNUS AMMATTILAISILTA, HYVIÄ NEUVOJA KAUPAN PÄÄLLE

Katto- ja peltitöiden ammattilaiset Jussin Peltipajalta asentavat kattoturvatuotteet kohteisiin. Samalla asiakkaat saavat arvokkaita neuvoja katon oikeasta ylläpidosta ja käsittelystä. Suoritamme myös laajoja rakennuspeltitöitä sekä asennamme mm. huippulaadukkaita konesaumakattoja.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt, yritykset, kunnat ja kaupungit sekä yksityisasiakkaat. Tutustu referenssitöihimme, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy myös lumenpudotuspalveluamme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jussin Peltipaja Oy
Isonkiventie 19 J
04250 KERAVA

Y-tunnus: 2220657-9
Puh: 040 5342 223

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jussin Peltipaja Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Palveluistamme saa kotitalousvähennystä

Lue lisää »

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa