Konesaumakatto ammattilaisen asentamana Keravalta

Jos mietit vielä kattovalintaa taloosi tai kiinteistöösi, kannattaa tutustua konesaumakaton etuihin.

Konesaumakatto on kattojen ehdotonta parhaimmistoa. Asennamme kestävät ja laadukkaat konesaumakatot Keravalla ja koko Uudellamaalla. Lue lisää konesaumakatosta ja ota yhteyttä meihin!

KONESAUMAKATTO ON PELTIKATTOJEN EHDOTON YKKÖNEN!

Konesaumakatto on konesaumattu peltikatto, jonka peltirivit saumataan toisiinsa kiinni siten, ettei valmiiseen kattoon tule ainuttakaan reikää. Myös kaikki läpiviennit, kuten savupiiput, kattosillat, tikkaat ja lumiesteet kiinnitetään katon pystysaumoihin katetta rikkomatta. Tämä tekee katosta takuuvarmasti vesitiiviin, pitkäikäisen ja helppohoitoisen!

Konesaumakatto näyttää hyvältä, ja on muokattavissa hyvin monimuotoisille katoille.

Konesaumakaton materiaali pelti on kestävä ja helppohoitoinen. Se pysyy helpommin puhtaana kuin monet muut kattomateriaalit, sillä siihen ei kerry samalla tavalla roskia, likaa ja sammalta kuin muihin materiaaleihin. Tarvittaessa peltikatto on kuitenkin myös helppo pestä. Konesaumakatto on myös hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras!

KONESAUMAKATON ASENTAA KATTOTÖIDEN AMMATTILAINEN

Hyvä ja kaunis konesaumakatto saadaan aikaan ammattilaisen tekemällä asennuksella ja laadukkailla materiaaleilla. Käytämme kattotöissä kotimaisen Ruukin ja ruotsalaisen SSAB:n korkealaatuisia peltejä, joilla on pitkät takuuajat. Laadukkailla materiaaleilla ja pitkällä kokemuksella ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sinulle kauniin, kestävän ja laadukkaan katon. Tutustu referenssitöihimme ja tilaa pitkäikäinen konesaumakatto meiltä!

Kattojen tekemisen ja saneerausten ohella tarjoamme myös muita peltisepälle kuuluvia töitä ja erilaisia rakennuspeltitöitä. Tutustu muihin rakennuspeltitöihimme sekä kattoturvatuotteisiimme.

Kysy myös lumenpudotuspalveluamme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jussin Peltipaja Oy
Isonkiventie 19 J
04250 KERAVA

Y-tunnus: 2220657-9
Puh: 040 5342 223

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jussin Peltipaja Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Palveluistamme saa kotitalousvähennystä

Lue lisää »

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa